Portaalsite voor de échte zeeaquariaan

Zoeken op de site

Reefsecrets en Coralscience slaan de handen in elkaar.

ReefSecrets is een website die gemaakt wordt voor zeewateraquarianen door zeewateraquarianen. Het doel van ReefSecrets is om zoveel mogelijk zeewateraquarianen te helpen in de uitoefening van hun hobby door het aanbieden van knowhow en vraagbakens.
ReefSecrets probeert een wetenschappelijke insteek hierbij op te zetten maar geeft ook de gelegenheid aan hobbyisten om hun verhaal kwijt te kunnen. Ook is er plaats voor het experimentele.

Sinds enige tijd is er naast ReefSecrets nu ook Coralsciense. Deze site hanteert voornamelijk de wetenschappelijke opzet en stort zich minder op de hobbymatige en experimentele kant. Coralscience is voornamelijk Engels georienteerd terwijl ReefSecrets juist Nederlands georienteerd is.

ReefSecrets en Coralscience hebben besloten om samen een partnership aan te gaan om zodoende de sterke punten van beide sites maximaal uit te kunnen buiten. Dit betekent dat Reefsecrets het recht van Coralscience krijgt om artikels exclusief voor ReefSecrets te vertalen. Daarnaast krijgt Coralscience toegang tot de foto's en artikels van ReefSecrets. De sites blijven echter onafhankelijk van elkaar bereikbaar. De partnership reikt enkel op het onderling delen van kennis en materiaal.

Zodoende hopen we voor de zeewateraquariaan een nog breder aanbod te kunnen leveren in kennis en kunde.

Coralscience is nog in opbouw maar geinteresseerden kunnen er al een kijkje nemen op www.coralscience.org.


Inloggen Registreren

Uw account aanmelden

Gebruikersnaam *
Paswoord *
Onthoud mij

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Paswoord *
Herhaal paswoord *
E-mail *
Herhaal e-mail *

Foto van de maand

Centropyge Foto Tanne Hoff

Een koppel Rainfordia opercularis in het kweekaquarium van De Jong Marinelife tijdens het bezoek van het ReefSecrets-team in april 2012

Foto: Patrick Scholberg