Portaalsite voor de échte zeeaquariaan

Zoeken op de site

Boek van Tom Verhoeven

Sinds 17 december 2007 is er op de Nederlandstalige markt een nieuw aquariumboek! Geschreven door Tom Verhoeven gekend als auteur van verschillende goede artikels. U denkt vast, weer een boek… maar dit is een uniek concept!  

Het eerste volledige Nederlandstalige boek dat gaat over de kweek met zeewatervissen. Omdat de zeewatervissen toch flink bedreigd worden en de kweek, zoals die bij zoetwater, bij zoutwatervissen maar achterwege blijft wordt het dus tijd dat er wat gaat veranderen! Daarom moeten we eerst mensen gaan sensibiliseren en informeren.

Samen staan we sterk en kunnen we mensen dus gaan overtuigen om zelf ook een keer een kweekpoging te ondernemen! Misschien zijn die pogingen nog interessante stof voor een clubavond of een mooie diavoorstelling.

Daarom laat ik jullie dan ook weten dat vanaf 17 december het boek op de markt zal komen. Maak er reclame voor op lezingen, clubbladen en websites! Zo bereiken we iedereen en slaan we met zijn allen de handen in elkaar. En hopelijk hebben we dan over enkele jaren al mooie resultaten over nakweek met zeewatervis!

boek_Tom.jpg

Voor uw clubbibliotheek zijn de boeken te verkrijgen aan een goedkoper tarief. De adviesverkoopsprijs zit op € 49.95 voor de particuliere aquariaan.

 

 

Inloggen Registreren

Uw account aanmelden

Gebruikersnaam *
Paswoord *
Onthoud mij

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Paswoord *
Herhaal paswoord *
E-mail *
Herhaal e-mail *

Foto van de maand

Centropyge Foto Tanne Hoff

Een koppel Rainfordia opercularis in het kweekaquarium van De Jong Marinelife tijdens het bezoek van het ReefSecrets-team in april 2012

Foto: Patrick Scholberg