Portaalsite voor de échte zeeaquariaan

Zoeken op de site

Ocean Nutrition Instant Baby Brine Shrimp

Ocean Nutrition Instant Baby Brine Shrimp

Tot op heden is er maar weinig vooruitgang geboekt in het gebruik van Artemia-nauplii (de juist uit het ei ontloken jongen van Artemia salina) bij de hobbyisten. Het hele proces van het thuis uitbroeden van de Artemia-eitjes is moeilijk, lawaaierig en vies en duurt minimaal 24 uur.
Niet alle gezinsleden zijn hiermee opgezet.
Bovendien is het aantal cysten dat effectief uitkomt vaak zeer laag. De reden hiervoor is vaak een slechte bewaring van de cysten en een foute werkwijze bij het uitbroeden ervan.
Ook het afstemmen van het uitkomen van de eitjes met het tijdstip dat de jonge vissen hun eerste maaltijd nodig hebben is niet eenvoudig.

Dit is vanaf nu verleden tijd! Ocean Nutrition heeft een revolutionair product ontwikkeld, “Instant Baby Brine Shrimp”, dat toelaat om de Artemia-nauplii te gebruiken waar of wanneer je maar wil. Dit product bestaat volledig uit steriele, pas geboren Artemia-nauplii in een waterige oplossing zonder toevoeging van bewaarmiddelen of kleurstoffen. Het product is 100% natuurlijk, net alsof je de Artemia-nauplii zelf gekweekt zou hebben.


Het product kan gedurende lange tijd op kamertemperatuur bewaard worden en dit zolang het potje niet geopend werd. Eenmaal geopend, is het product 4 tot 6 weken houdbaar in de koelkast.

Het potje is verzegeld met een Ocean Nutrition label wat een garantie biedt dat het potje niet geopend werd. Een potje Instant Baby Brine Shrimp heeft een netto uitgelekt gewicht van minimum 20 gram wat overeen komt met méér dan 1,5 miljoen nauplii!
Richtprijs: € 8,68

Meer info: www.oceannutrition.com/ 

Inloggen Registreren

Uw account aanmelden

Gebruikersnaam *
Paswoord *
Onthoud mij

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Paswoord *
Herhaal paswoord *
E-mail *
Herhaal e-mail *

Foto van de maand

Centropyge Foto Tanne Hoff

Een koppel Rainfordia opercularis in het kweekaquarium van De Jong Marinelife tijdens het bezoek van het ReefSecrets-team in april 2012

Foto: Patrick Scholberg