Portaalsite voor de échte zeeaquariaan

Zoeken op de site

New Era Aquaculture

New Era Aquaculture.

• Eenvoudig en efficiënt voedingsprogramma
• Topconditie en vitaliteit - bereikt door uitsluitend gebruik te maken van natuurlijke proteïnen van uitstekende kwaliteit.

De New Era Aquaculture is er in geslaagd om de recentste technologie in dieetvoer en supplementen aan de hobbyist aan te bieden. Ons voedingsconcept is een op maat gemaakt voedsel met een waaier van supplementen voor koraalrifdieren in aquaria.

 

Dank zij de technologische processen en nieuwe wetenschappelijke ontwikkelingen in voeding, is ons voedingsgamma binnen het huis aquarium in een nieuw tijdperk gekomen.

Het gamma, bestaande uit de hoogste kwaliteitsproducten en - componenten geeft een evenwichtig voer met uitsluitend natuurlijke bewaarmiddelen en een hoogst smakelijke en verteerbare formule voor zowel droge als bevroren voedselvormen. Alle producten zijn ontworpen om het verzuren en de snelle degradatie van voer te verhinderen om gesloten filtratiesystemen opnieuw aan te vullen.

New Era’s Liposome Spray is ontworpen om het voedingsprofiel van bevroren voedsel te verbeteren.
Marine Flakes is ons standaard voedsel dat onze grondige kennis van natuurlijke ingrediënten en bewaarmiddelen benut om een hoogst smakelijk en verteerbaar uitgebalanceerd voedsel te leveren voor koraal vissen in aquaria. Het kan alleen als volledig voer, of in afwisseling met ons Aegis gamma worden gebruikt om een optimale gezondheid en kracht te bekomen.

Voordelen:

• Ontworpen om het verzuren van het water en de gevolgen daarvan te minimaliseren en alzo een aanvulling te geven aan gesloten filtratiesystemen.


Onze vorderingen in lipidetechnologie met toepassing van de recentste technologie op het gebied van voeding werden toegepast op bevroren voedsel.

De marinne Liposome Spray is rijk aan vitaminen en anti-oxydanten, verrijkt met vis-oliën, natuurlijke pigmenten en nutraceuticals die helpen met het binden van bevroren voedsel om zijn voedingswaarde te verhogen.

Voordelen:

• Uniek product dat eenvoudig en efficiënt is door toevoeging aan het gebruikelijke voedsel

• Verhindert de snelle degradatie bij het ontdooien van voedsel.

Ons Technisch Concept van de Voeding:

Ons ingeboren begrip van visbiologie, fysiologie, psychologie en meer dan twintig jaar ervaring met aquacultuur hebben geleid tot New Era, een uitgesproken zachte korrelvorm om een hoogst smakelijk en verteerbaar uitgebalanceerd voedsel voor koraalrifdieren in aquaria te ontwikkelen.

De gewijzigde formule gebruikt het zelfde voedingsprofiel als onze Marine Flakes - natuurlijke ingrediënten, bewaarmiddelen en het bevat componenten om een stopverfconsistentie te bekomen.

Marine Pellets zijn ontworpen om de kleur van de vissen te verbeteren en vissen in optimale conditie te houden door gebruik te maken van het natuurlijk carotenoïdenpigment en proteïnen van uitstekende kwaliteit, specifiek voor het natuurlijke dieet van zeedieren.

Met een diameter van 2mm en een lengte van 4mm kunnen deze zachte korrels voor een verscheidenheid voor het voeden zorgen en zijn ideaal voor gebruik in automatische voedingsmachines. 

Een alternatief voor langere voedingsbeurten is een hoeveelheid in een grotere bal te kneden om hem daarna aan de kanten van het aquarium te hangen.

De nieuwe formule kapselt de voedingsmiddelen in tot op het moment van de consumptie om te verzekeren dat het verzuren van het water tot een minimum wordt beperkt en dat uw vissen de waarde van hun voedsel maximaal kunnen benutten.

De korrels hebben een uitgesproken aroma waarvan bewezen is dat de verteerbare textuur voor alle alles etende tropische zeevissen onweerstaanbaar is.

Voordelen:

• Een uniek voedsel - een volledig voedsel dat alle voedingsvereisten van koraal rifdieren bevat.

• Verbeterde kleuring - door gebruik van natuurlijk carotenoïdenpigment

• Door het inkapselen van de voeding wordt een lage verzuring bereikt tot het voedsel verbruikt is.

invoerder - verdeler - meer informatie bij :
http://www.hustinx-aquaristiek.com

Inloggen Registreren

Uw account aanmelden

Gebruikersnaam *
Paswoord *
Onthoud mij

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Paswoord *
Herhaal paswoord *
E-mail *
Herhaal e-mail *

Foto van de maand

Centropyge Foto Tanne Hoff

Een koppel Rainfordia opercularis in het kweekaquarium van De Jong Marinelife tijdens het bezoek van het ReefSecrets-team in april 2012

Foto: Patrick Scholberg